Laptop Asus K52F I5 Processor

€299,00
  • Model: Laptop Asus K52F I5 Processor
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Nieuwprijs € 799,- nu Tweedekans slechts voor € 299,- Euro incl BTW        

 
Met een Nieuwe Adapter!

Model: Asus K52F

Hardschijf- 320 GB 
Geheugen- 4 GB 
scherm- 15.6 scherm 
Processor- Intel Core I5 2.20 Ghz
Webcam- ja
Office 2013- Ja 
Hdmi aansluiten voor tv- ja
Usb aansluiting- JA 
Dvd speler- JA 
Cardreader- Ja 
Wifi - Ja 
Vga aansluiting- JA 
Windows 10- JA 
Oplader- JA 

Omschrijving Asus K52F

De gemiddelde consument gebruikt zijn laptop voor de meest uiteenlopende taken. Zoals gamen, tekstverwerken en internetten. Waar de meeste laptops ontworpen zijn om in één type gebruik uit te blinken, zijn de laptops uit de Versatile Performance-serie voor iedere soort toepassing geoptimaliseerd. Dit heeft Asus bereikt door een specifieke samenstelling van specificaties.

Asus Power4 Gear

De Asus K52F is voorzien van Power4 Gear, een energiebeheerprogramma ontwikkeld door Asus. Met dit gebruiksvriendelijke programma maak je de juiste balans tussen prestaties en energieverbruik. Zo gaat je accu langer mee en zul je minder snel gebruik van de ac-adapter. En door de EPU (emergency power unit) verbruikt je laptop de juiste hoeveelheid stroom als deze is aangesloten op de netvoeding.

Asus Palm-Proof

Asus heeft in zijn touchpad het handige palm-proof systeem geïmplementeerd. Door deze technologie kan de touchpad het verschil detecteren tussen je vingertoppen en palm. En zodra je palm de touchpad aanraakt, schakelt hij zichzelf uit. Dit minimaliseert typefouten en is vooral handig als je langdurig aan het typen bent.

Asus Splendid

Niet alleen prestaties en resoluties doen er toe bij video, maar ook kleur. Door kleur komt beeld tot leven. En om dat te verbeteren heeft Asus Splendid ontwikkeld. Splendid wijzigt het beeld op 2 cruciale punten: kleur en contrast. Het verschil wordt direct zichtbaar. En dat het een positief effect heeft op je video's spreekt natuurlijk voor zich.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed