Laptop Acer Aspire 5750G

€265,00
  • Model: Laptop Acer Aspire 5750G
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Nieuwprijs € 799,- nu Tweedekans slechts voor € 265,- Euro incl BTW        
 
Met een Nieuwe Adapter!

Model: Acer Aspire 5750G
Hardschijf- 250 GB
Geheugen- 4 GB 
scherm- 15.6 scherm 
Processor- Intel Core I3-2310M CPU @ 2,10 GHz 
Webcam- ja 
Hdmi aansluiten voor tv- ja 
Usb aansluiting- JA 
Dvd speler- JA 
Cardreader- Ja 
Wifi - Ja 
Vga aansluiting- JA 
Windows 10- JA 
Oplader- JA 

Omschrijving Acer Aspire 5750G

De Acer Aspire 5750G ziet er dankzij de duurzame behuizing niet alleen degelijkheid uit, maar gaat ook nog eens lang mee. Niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de goede service dragen bij aan een positieve ervaring van onze klanten. Daarom geeft Laptopshop in samenwerking met Acer 2 jaar garantie op iedere laptop uit het Acer-assortiment.

Acer Backup Manager

Het back-up programma van Acer haalt de angst voor het verlies van je gegevens weg. Er wordt automatisch periodieke back-ups van je systeem en bestanden gemaakt. De Acer Backup manager maakt niet alleen reserves, maar je bestanden worden ook compressed om waardevolle opslagruimte te besparen. En door de codering zijn ze ook nog eens veilig voor ongewenste indringers.

Acer SignalUp

De Acer SignalUP is een speciale antenne die ontworpen is voor een optimale wifi-ontvangst. Voor antennes geldt: hoe hoger de positie, hoe beter de ontvangst. Zodoende is de wifi-ontvanger in het bovenpaneel van de laptop geplaatst. Door de slimme positionering van de wifi-module heb je minder last van storingen in het ontvangstsignaal.

Acer Finetip

Na lang typen op een laptop kunnen je handen verkrampt aanvoelen. Dit komt vaak door de kleinere toetsen op de laptop. Acer lost dit makkelijk op door grotere toetsen op de laptop te plaatsen. Deze Finetip-toetsen maken het typen comfortabeler. En door de grotere toetsen wordt het aantal typefouten verminderd.Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed