Laptop Dell E6510

€299,99
  • Model: Laptop Dell E6510
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Nieuwprijs € 699 ,- nu Tweedekans slechts voor € 299,- Euro incl BTW        


Met een Nieuwe Adapter!


Model:
Dell E6510
Hardschijf-  320 GB
Geheugen- 4 GB 
scherm- 15.6 scherm 
Processor-Intel Core I5 2450M @ 2,20 GHz
Webcam- ja 
Hdmi aansluiten voor tv- ja 
Usb aansluiting- JA 
Dvd speler- JA 
Cardreader- Ja 
Wifi - Ja 
Vga aansluiting- JA 
Windows 10- JA 
Oplader- JA 
Office- JA

Omschrijving Dell E6510

Je wilt vermaakt worden. Genieten van dvd'tjes, downloads of zelf gemonteerde High Definition-films, van de nieuwste tracks van jouw favoriete artiesten en de gestoorde video's op Youtube. En zo nu en dan wil je ook nog eens een spelletje spelen. Dan ben je bij de Dell E6510 aan het juiste adres. Want deze laptop draait zijn spreekwoordelijke hand niet om voor een stukje hoogstaande entertainment. Naar welke vorm van vermaak je voorkeur ook uitgaat, deze mobiele multimediamagnaat kent de juiste mix van intern geheugen, video- en audioprestaties om je uren achtereen te vermaken.

Waar led is, is licht

De Dell E6510 maakt gebruik van led-verlichting. Dit creëert een uitermate helder beeld. Led-lampen gaan zeer zuinig om met energie, wat een langere gebruiksduur van de accu oplevert. Laptops met led-verlichting bevatten geen kwik, waardoor ook jij een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Een onbetwistbare plus voor de milieubewuste gebruiker.

HDMI, want het oog wil ook wat

Met de HDMI-poort van de Dell E6510 is het aansluiten van je laptop op een HDTV kinderspel. Het resultaat is een wereld van verschil, scherper beeld en vollere kleuren. Geniet van details die eerder niet zichtbaar waren. Bekijk je foto?s en video?s op haarscherp beeld en laat familie en vrienden meegenieten van jouw mediaverzameling.

Intel Core i5 processor

Ervaar de kracht van de nieuwe Intel Core i5 processor die zijn snelheid automatisch aanpast aan wat jij doet. Met Intel Turbo Boost technologie levert deze processor prestaties daar waar nodig.


Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed