Laptop Sony Vaio PCG-71313M I3

€199,00
  • Model: Laptop Sony Vaio PCG-71313M
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Nieuwprijs € 599 ,- nu Tweedekans slechts voor € 199,- Euro incl BTW        


Met een Nieuwe Adapter!


Model: Sony Vaio PCG-7313M 
Hardschijf- 500 GB
Geheugen- 4 GB 
scherm- 15.6 scherm 
Processor- Intel Core I3-M380 CPU @ 2.53 GHz 
Webcam- ja 
Hdmi aansluiten voor tv- ja 
Usb aansluiting- JA 
Dvd speler- JA 
Cardreader- Ja 
Wifi - Ja 
Vga aansluiting- JA 
Windows 10- JA 
Oplader- JA 
Office-JA

Omschrijving 

De Sony Vaio PCG-7313M  biedt de hoogwaardige stijl waar je naar op zoek bent, zonder het hoge prijskaartje. Het trendy design maakt deze laptop een lust voor het oog. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Het merendeel van de onderdelen is gefabriceerd door Sony, en dan weet je dat je een product van goede kwaliteit in huis haalt. Een voorbeeld hiervan is de hoogwaardige accu. Dankzij deze kwalitatieve krachtbron werk je urenlang zonder netstroom nodig te hebben.

Entertainment & multimedia

Een betrouwbare videokaart en een goed aantal gigabytes aan intern geheugen maken de Sony Vaio PCG-7313M een ware entertainmentmachine. Speel moeiteloos de nieuwste games en kijk HD-films zonder haperend beeld. Hiernaast deel je moeiteloos je foto's, films en andere bestanden.

Presteren met kracht en tempo

Dankzij de prestatieverbeterende innovaties, zorgt de Intel Core i3-processor voor een heel nieuwe mobiele computerbeleving. Innovatieve Intel-technologie wijst op een intelligente manier en volledig automatisch verwerkingskracht toe daar waar het nodig is. Zo heb je altijd de vereiste snelheid en prestatiekracht om je workload aan te kunnen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed