Laptop Asus K52N

€249,99
  • Model: Laptop Asus K52N
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving

Nieuwprijs € 799,- nu Tweedekans slechts voor € 249,99,- Euro incl BTW        

 
Met een Nieuwe Adapter!


Model: Asus K52N
Hardschijf- 250 GB
Geheugen- 4 GB
scherm- 15.6 scherm
Processor- AMD Athlon II P320 Dual Core Processor @ 2,10 Ghz
Webcam- ja
Hdmi aansluiten voor tv- ja
Usb aansluiting- JA
Dvd speler- JA
Cardreader- Ja
Wifi - Ja
Vga aansluiting- JA
Windows 10 - JA
Oplader- JA


Omschrijving Asus K52N

De gemiddelde consument gebruikt zijn laptop voor de meest uiteenlopende taken. Zoals gamen, tekstverwerken en internetten. Waar de meeste laptops ontworpen zijn om in één type gebruik uit te blinken, zijn de laptops uit de Versatile Performance-serie voor iedere soort toepassing geoptimaliseerd. Dit heeft Asus bereikt door een specifieke samenstelling van specificaties.
Chocolate-toetsenbord

Het Chocolate-toetsenbord van Asus is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om te gebruiken. Dit komt door de uitgeholde toetskappen die zich als een mal om je handen vormen. Het biedt een aanzienlijke tijdswinst bij het typen en minimaliseert typefouten. Het is een ergonomisch ontwerp waar je veel profijt van zult hebben.
Asus Power4 Gear

De Asus K52N  is voorzien van Power4 Gear, een energiebeheerprogramma ontwikkeld door Asus. Met dit gebruiksvriendelijke programma maak je de juiste balans tussen prestaties en energieverbruik. Zo gaat je accu langer mee en zul je minder snel gebruik van de ac-adapter. En door de EPU (emergency power unit) verbruikt je laptop de juiste hoeveelheid stroom als deze is aangesloten op de netvoeding.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed